Τι ισχύει τελικά για αγορές με sms στο 13032

16:49 2/4/2021 - Πηγή: Fimotro
Βήμα – βήμα τι ισχύει για ψώνια

Από το Σάββατο 3 Απριλίου ισχύουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με διαφοροποιήσεις για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο, αλλά και τις αγορές στα καταστήματα, καθώς, δύο μέρες αργότερα -τη Δευτέρα 5 Απριλίου, ανοίγει το λιανεμπόριο. Για τις αγορές στα ανοιχτά καταστήματα ισχύει κατά περίπτωση το sms στο 13033 αλλά και ο νέος πενταψήφιος αριθμός που θα στέλνουμε sms στο 13032 για τα ψώνια

με χρονικό περιορισμό 3 ωρών και μόνο για μία φορά ανά ημέρα.Συγκεκριμένα, θα επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων με τη χρήση ειδικού κωδικού (και συγκεκριμένα, με SMS στο 13032) για μέχρι και 3 ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, θα επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού με το λεγόμενο click away και η πώληση εντός καταστήματος πάλι με ραντεβού (click in shop). Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες.

Όπως διευκρινίζεται, με τα νέα μέτρα:

κάθε ημέρα θα επιτρέπεται σταλεί μόνο μία φορά SMS για ψώνια. Στο δεύτερο θα υπάρχει αρνητική απάντηση.ο καταναλωτής θα πρέπει πρώτα να κλείσει ραντεβού με το κατάστημα στο οποίο θέλει να κάνει αγορέςαφού κλείσει ραντεβού και λάβει SMS από το κατάστημα για την ώρα του ραντεβούπριν την αναχώρησή του για τα καταστήματα θα στέλνει SMS στο 13032.στο SMS στο 13032 ο χρήστης αναγράφει μόνο το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση κατοικίαςη απάντηση που λαμβάνει σε περίπτωση έγκρισης είναι «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα».

The post Τι ισχύει τελικά για αγορές με sms στο 13032 appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα