Apple: Ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του προσιτού iPhone SE

Το νέο iPhone SE σχεδιάστηκε από την αρχή, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple, διαθέτοντας ένα συμπαγές design από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο, σε τρία φινιρίσματα: μαύρο, λευκό και (PRODUCT)RED. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Α13 Bionic με Neural Engine είναι ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η αμερικανική εταιρεία

και πέρα από τις υψηλές επιδόσεις προσφέρει και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Παράλληλα, το η Wide κάμερα υποστηρίζει λήψη φωτογραφιών με εφέ βάθους και λειτουργία Πορτρέτου, καθώς και την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K στα 60fps. Η οθόνη Retina HD των 4,7 ιντσών με True Tone προσαρμόζει τους λευκούς τόνους ώστε να προσεγγίζει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για πιο φυσική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, το iPhone SE δεύτερης γενιάς παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Το νέο  iPhone SE θα προσφέρει οθόνη 4.7 ιντσών και τον επεξεργαστή του iPhone 11 Pro, δηλαδή της πλέον προηγμένης συσκευής της εταιρείας. Δεν αξιοποιεί φυσικά τα μελλοντικά δίκτυα 5G ενώ δεν διαθέτει και σύστημα αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αντίθετα υποστηρίζει το κλασικό ξεκλείδωμα μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το νέο iPhone SE είναι προσιτό καθώς διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, μια με αποθηκευτικό χώρο 64GB η οποία στοιχίζει 399 δολάρια στις ΗΠΑ, μια με αποθηκευτικό χώρο 128GB η οποία στοιχίζει 449 δολάρια και μια με αποθηκευτικό χώρο 256GB το κόστος της οποίας είναι 549 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο SE θα συνοδεύεται από δώρο την συνδρομή ενός έτους στην τηλεοπτική υπηρεσία της Apple. Το νέο τηλέφωνο θα είναι αρχικά διαθέσιμο μέσω διαδικτύου, αφού τα καταστήματα της Apple παγκοσμίως (πλην Κίνας) είναι κλειστά. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 17 Απριλίου, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τις 24 Απριλίου.

Στην χώρα μας οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 27 Απριλίου και οι τιμές τους θα ξεκινούν από 499 ευρώ για το μοντέλο με τα 64GB, 569 ευρώ για το μοντέλο με 128GB και 699 ευρώ για το μοντέλο με τα 256GB.

Keywords
Τυχαία Θέματα