Φωτιά τώρα: Σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν δύο άστεγοι [vid & pics]

07:39 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, επί της οδού Σταδίου 43, στο κέντρο της Αθήνας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία -20 πυροσβέστες και 8 οχήματα- να δίνουν μάχη για να τιθασεύσουν τις φλόγες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, μέσα στο οίκημα, το οποίο από το 2012 ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού, βρίσκονταν δύο άστεγοι οι οποίοι επιχείρησαν να ανάψουν φωτιά προκειμένου να ζεσταθούν με αποτέλεσμα

να ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Η φωτιά όμως ξέφυγε, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες η ξύλινη σκεπή και να εγκλωβιστούν εντός του κτηρίου οι δύο άνδρες. Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους, μέσω του φωταγωγού!

Φωτιά τώρα: Σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν δύο άστεγοι

Gepostet von Flash.gr am Donnerstag, 30. April 2020

Τελικά μετά από προσπάθεια των πυροσβεστών οι δύο άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν ενώ η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Ωστόσο,, επειδή γύρω υπάρχουν άλλα κτήρια οι πυροσβέστες επιδιώκουν την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι μέσα.

Φωτιά και σε ταβέρνα στο Μικρολίμανο

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 00.35, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω και του κινδύνου επέκτασής της και σε άλλα καταστήματα εστίασης.

Συνολικά στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στην Ακτή Κουμουνδούρου, συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 3:00 τα μεσάνυχτα. Οι Αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για εμπρησμό ή για βραχυκύκλωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα