Τζενάρο Γκατούζο: Χάρισε τον μισθό του στους υπαλλήλους της Νάπολι

Τζενάρο Γκατούζο: Σε μια σπουδαία ενέργεια προχώρησε ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής. Ο τεχνικός της Νάπολι, αποφάσισε να βοηθήσει με τον τρόπο του, τους υπαλλήλους της ιταλικής ομάδας. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να χαρίσει έναν μισθό του στην ομάδα.

Με αυτά τα χρήματα θα ενισχυθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι στους «παρτενοπέι». Ο μισθός του Ιταλού προπονητή, αγγίζει τις 250.000 ευρώ.

¡Que buen gesto!

El técnico del Napoli, Genaro Gatusso, renunció a su sueldo para que los empleados

del club italiano puedan cobrar su salario. pic.twitter.com/3N3KUnNlTe

— Futbolconsentido (@Futbolconsenti2) April 29, 2020

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Ο Γκατούζο ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στα μικρά τμήματα της Περούτζα. Τον Ιούλιο του 1997 στην ηλικία των 19 ετών μετακόμισε στην Σκωτία και την Ρέιντζερς Γλασκώβης.

Έμεινε λίγο στη Σκωτία με την αποχώρηση του Γουόλτερ Σμιθ του προπονητή που τον πήρε στην ομάδα από τον πάγκο της ομάδας και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντβοκατ τον Οκτώβριο του 1998 επέστρεψε στην Ιταλία και την Σαλερνιτάνα έναντι 4 εκατομυρίων λιρών.

Στη Σαλερνιτάνα παρά τις καλές εμφανίσεις του,αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό.

Οι εμφανίσεις του ομώς κίνησαν το ενδιαφέρον της Μίλαν που τον ενέταξε στο δυναμικό της το 1999. Στη Μίλαν βρήκε γρήγορα θέση βασικού ως μέλος της ομάδας κατέκτησε δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, μία φορά το Πρωτάθλημα Ιταλίας, μία φορά το Κύπελλο Ιταλίας, δύο φορές το ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ και μια φορά το Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα