Όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον Μήτρογλου

12:19 13/10/2013 - Πηγή: Bam

Η έκρηξη έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες. Τα τέσσερα χατ-τρικ μέσα σε 36 μέρες ταρακούνησαν όλη την Ευρώπη. Οχι, ότι δεν ήξεραν τον Κώστα Μήτρογλου. Από πέρυσι έχει γραφτεί σε πολλά μπλοκάκια σκάουτερ.


Φέτος όμως τρελαίνει κόσμο. Και σε κάθε ευκαιρία θα παρακολουθείται. Οπως και στο ματς με τη Σλοβάκια φορώντας τη γαλανόλευκη. Η Ντόρτμουντ είχε στείλει συγκεκριμένο

εκπρόσωπο και όπως έγραφε χθες η «Bild» ταξίδεψε στην Αθήνα για τον φορ του Ολυμπιακού.

«Στη λίστα της Ντόρτμουντ ο Μήτρογλου», ήταν ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας στην οποίας το ρεπορτάζ γινόταν λόγος για τη... φυγή του Λεβαντόφσκι στο τέλος της χρονιάς και πως μέσα στους υποψήφιους είναι ο «πιστολέρο».

Μάλιστα έγραφαν και για ποσά και πιο συγκεκριμένα πως το κόστος για τη Ντόρτμουντ θα είναι κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Και δεν ήταν μόνοι οι Γερμανοί. Το ιταλικό «calciomercato» έγραφε για το ενδιαφέρον της Ιντερ για τον Κώστα Μήτρογλου, για το οποίο σας είχαμε γράψει προ ημερών. Ούτως η άλλως το γραφείο που εκπροσωπεί τον «πιστολέρο» έχει εξαιρετικές γνωριμίες στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Ιντερ, λοιπόν, σύμφωνα με τους Ιταλούς είχε στείλει και αυτή εκπρόσωπο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τσεκάρει τον Μήτρογλου.

Και δεν ήταν μόνο αυτοί. Στην Πορτογαλία έγραφαν για Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Πλέον ο Μήτρογλου έχει μπει πολύ ψηλά στο μεταγραφικό παζάρι. Και από τον Γενάρη...

Πηγή: SportDay
Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα