All Star... καυγάς Έρβινγκ και Μπερντ (vid)

Κάθε ηγέτης έχει και τους… εχθρούς του. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στο ΝΒΑ, εκεί όπου για να φτάσει κάποιος στην κορυφή κατακτώντας το πολυπόθητο δαχτυλίδι, θα χρειαστεί πολλές φορές να "σκοτώσει" τους αντιπάλους του. Ένας εξ αυτών των παικτών ήταν και ο Τζούλιους Έρβινγκ, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Ο "Dr. J" πέρα από αδιαμφισβήτητος ηγέτης και πρωταγωνιστής των Φιλαδέλφεια Σίξερς υπήρξε -σε κάποιες περιπτώσεις- και αρκετά οξύθυμος. Ειδικά όταν έβρισκε απέναντί του τον μεγάλο -τότε- αντίπαλό του, Λάρι

Μπερντ. Οι δύο βετεράνοι σούπερ σταρ αποτελούσαν το "πρόσωπο" των ομάδων τους αφού πάνω σε αυτούς στηρίζονταν όλες οι ελπίδες για την άνοδο στην κορυφή. Έτσι, η... ένταση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις περίσσευε.

Μια φορά, μάλιστα, δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν έδιναν κι έπαιρναν. Η συγκεκριμένη "κοκορομαχία" αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ήταν οι μοναδικοί… εμπλεκόμενοι στον καυγά, αφού και οξύθυμος Τσαρλς Μπάρκλεϊ επενέβη προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα. Έστω κι αν στο τέλος ήταν αυτός που έριξε τις περισσότερες με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα