Δ.Γιαννακόπουλος: «Στη Θεσσαλονίκη η πρόκριση»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με το κύριο θέμα να είναι άλλο από το μπασκετικό. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε τη συνάντηση που θα έχει με τον ομόλογό του στην ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να συζητήσουν τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, κι έπειτα να αποφασίσει

αν θα βοηθήσει στο κομμάτι αυτό την ομάδα του. Παράλληλα, δε δίστασε να μιλήσει με επαινετικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, Σούλη Μαρκόπουλο, εκφράζοντας ωστόσο τη σιγουριά πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα κερδίσει και το αποψινό ματς, ενώ θα πάρει και την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι τεράστια επιτυχία του κ. Αλαφούζου, του κ. Αναστασίου, των παικτών και όλων όσων βρίσκονται στην ομάδα. Εχουμε μιλήσει με τον κ. Αλαφούζο και θα το κάνουμε και στο μέλλον. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και την ΠΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό».

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να εξαλείψουμε τη βία. Χαιρόμαστε να βλέπουμε παιδιά και οικογένειες, θέλουμε να έρχονται και να ευχαριστιούνται το θέαμα».

«Είναι ένας ημιτελικός πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, είμαστε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο ελπίζω να παίξουμε καλύτερα και να περάσουμε εμείς μπροστά στο σκορ, ενώ στη Θεσσαλονίκη πιστεύω πως εμείς θα είμαστε οι νικητές και θα πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα