Ίαν, η επιστροφή

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, κάτι το οποίο τονίζουν άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο με κάθε τρόπο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει, άλλωστε, να κλείσουν από νωρίς όλα τα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου να συμπληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το παζλ.

Κι αν η απόκτηση των Νίκου Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν οι πρώτες μεταγραφές, οι νταμπλούχοι Ελλάδος

έχουν ήδη στρέψει την προσοχή του στον επόμενο στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ίαν Βουγιούκα. Ο σέντερ της Ούνικς Καζάν μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ρωσικό σύλλογο, αλλά η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη από τα "πράσινα" ραντάρ.

Κι αυτό γιατί η αποχώρηση του Κώστα Τσαρτσαρή από τη δράση έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κοινό στη φροντ λάιν του τριφυλλιού, το οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να καλύψει με τον Ίαν Βουγιούκα. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που γνωρίζουν καλά στον Παναθηναϊκό, επομένως δεν υπάρχει το παραμικρό ρίσκο… προσαρμογής του.

Τη φετινή σεζόν ο σέντερ της Ούνικς Καζάν είχε 10.2 πόντους και 2.6 ριμπάουντ στο ρωσικό πρωτάθλημα, 13.4 πόντους και 5.8 ριμπάουντ στο Γιούροκαπ, ενώ στη VTB League μέτρησε 10.4 πόντους και 4.5 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα