Champions League LIVE: Το... καθαρίζουν Σίτι και Ρεάλ

21:43 16/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να «εξαργυρώσουν» τις εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν κόντρα σε Αταλάντα και Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα, και να περάσουν στους «8» του Champions League.

Με τις Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Πόρτο κα βρίσκονται ήδη στη φάση των «8» του Champions League, δυο ακόμα ομάδες θα πάρουν σήμερα

το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Αταλάντα έχοντας προβάδισμα με το 1-0 του πρώτου αγώνα αλλά οι «μπεργκαμάσκι» είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα.

Να αναφέρουμε ότι  η Ρεάλ -μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης αλλά και με την Ατλέτικο να έχει χάσει με 1-0 από την Τσέλσι πριν τη αυριανή ρεβάνς του Λονδίνου-  ίσως μείνει η μόνη εκπρόσωπος της La Liga στο Champions league.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, τα.. πράγματα μάλλον είναι πιο απλά. Με «προίκα» το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται (στη Βουδαπέστη) την Γκλάντμπαχ και είναι μια ανάσα από τα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, καθώς βρίσκεται στο +14 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier league και συνεχίζει σε προημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας και τελικό Λιγκ Καπ.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη των δυο αναμετρήσεων

 

 

To άρθρο Champions League LIVE: Το... καθαρίζουν Σίτι και Ρεάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα