Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” τον Μλαντένοβιτς για αντικαταστάτη του Ινσούα

10:01 21/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς της Λέχια Γκντανσκ φαίνεται πως έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Υποψηφίους για το αριστερό άκρο της άμυνας εξετάζει ο Παναθηναϊκός, καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύει

η παραμονή του Εμάνουελ Ινσούα στην ομάδα, με τη “χρυσή” τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχει βρεθεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του “τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα, στα μέσα Μαρτίου, ήταν κι ο διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ της Λέχια Γκντανσκ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πολωνική ομάδα.

Ο 28χρονος Μλαντένοβιτς έγινε βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας στα τελευταία προκριματικά παιχνίδια του Euro2020, ενώ την τελευταία διετία είναι μέσα στο top-3 των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, καταγράφοντας 8 πέρσι (σε 35 ματς) και 6 φέτος (μέχρι την 26η αγωνιστική όταν διεκόπη η Λίγκα).

Σε 83 αγώνες με τη Λέχια από τον Ιανουάριο του 2018, μετράει συνολικά 3 γκολ και 16 ασίστ, όντας στις καλύτερες ενδεκάδες του πολλωνικού πρωταθλήματος. Το κασέ του παίκτη φέτος κινήθηκε στα 180.000 ευρώ, ενώ έχει περάσει ακόμα από Ερυθρό Αστέρα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Κολωνία και Σταντάρ Λιέγης.

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” τον Μλαντένοβιτς για αντικαταστάτη του Ινσούα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα