Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν LIVE για το Europa League

19:33 18/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ολλανδική Αϊντχόφεν στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των “32” του Europa League.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους “ταξίδι” στη σεζόν, μέσω του “εισιτηρίου” που κέρδισαν από την τρίτη θέση τους στον όμιλο του Champions League.

Πρώτοι στον 5ο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ήταν οι Ολλανδοί.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Αϊντχόβεν από το Newsit.gr

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Europa League, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον όμιλό του στο Champions League, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο, αλλά πάνω από τη Μαρσέιγ, έστω και σε ισοβαθμία. Έχει έτσι την ευκαιρία για μία καλή πορεία στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία είχε πετύχει σημαντικές νίκες την περασμένη σεζόν

Πρώτο “εμπόδιό” του είναι η ολλανδική Αϊντχόφεν, η οποία και βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Europa League και παρότι ηττήθηκε στην Τούμπα, κατάφερε να αποκλείσει τον “Δικέφαλο του Βορρά” και να βρεθεί πάνω κι από τη Γρανάδα, εξασφαλίζοντας ως πρώτη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά το πρώτο παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” δε, η ρεβάνς θα γίνει στις 25 Φλεβάρη στην Ολλανδία και ώρα 22.00. 

To άρθρο Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν LIVE για το Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν LIVE, Europa League,olybiakos – aintchofen LIVE, Europa League