Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του ερυθρόλευκου πάγκο στο νικητήριο τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο ψύχραιμος Γιώργος Μπαρτζώκας

10:18 16/9/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ “υπέγραψε” τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (73-70) με τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή. Οι αντιδράσεις του πάγκου των Πειραιωτών και ο ψύχραιμος, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, για το Crete

International Basketball Tournament. Ο Έλληνας γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους έχοντας το τρίποντο που χάρισε τη νίκη με 73-70 στους Πειραιώτες στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός “εστίασε” στο buzzer beater τρίποντο του Ντόρσεϊ και παρουσίασε -μέσω των social merdia– τις αντιδράσεις του ερυθρόλευκου πάγκου.

Οι αντιδράσεις του πάγκου στο νικητήριο τρίποντο του @TDORSEY_1 και η απονομή για την πρωτιά! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/iVOlWKRKSY

Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 15, 2024

Όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών, τόσο αυτοί στο παρκέ όσο κι εκείνοι στον πάγκο, πανηγύρισαν έξαλλα για το νικητήριο καλάθι του Ντόρσεϊ, ενώ -αντίθετα- ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμος.

To άρθρο Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του ερυθρόλευκου πάγκο στο νικητήριο τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο ψύχραιμος Γιώργος Μπαρτζώκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα