Στην Ελλάδα ο Φρέντι Μπελέρης: Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος της - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του Ελληνισμού

12:45 15/7/2024 - Πηγή: NewsIt

Συγκινημένος και υπερήφανος δήλωσε ο ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (15.7.24).

Ο Φρέντι Μπελέρης, που έλαβε άδεια από τις φυλακές της Αλβανίας όπου κρατείται για να μεταβεί στο Στρασβούργο προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής, έγινε δεκτός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τον γιο του, τον βουλευτή της ΝΔ Άγγελο Συρίγο, τον πρώην υπουργό Επικρατείας Σταύρο

Παπασταύρου και από συγγενείς, φίλους και Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στην Αθήνα.

Δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που ξαναγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής, να παλέψω και να υπερασπιστώ το δικαίωμα της πατρίδας μας και των Ελλήνων όπου κι αν κατοικούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, για την επιλογή του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του Ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται», τόνισε.

«Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους στενούς του συνεργάτες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου σε αυτή την άδικη σκευωρία.Η περιπέτειά μου φτάνει προς το τέλος, ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελευθερίες των πολιτών συνεχίζεται», υπογράμμισε.

«Δεν υποστηρίζω εγώ ότι είμαι αθώος, το λένε τώρα πια και οι Αλβανοί», επισήμανε ο ευρωβουλευτής, σημειώνοντας πως «μου δίνει δύναμη και κουράγιο η στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων και της πλειοψηφίας των Ελλήνων».

Ο κ. Μπελέρης θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στις 15.45 θα αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη Γαλλία καθώς αύριο (16/07/2024) είναι η ορκομωσία των ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο. 

To άρθρο Στην Ελλάδα ο Φρέντι Μπελέρης: Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος της - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι ηγέτης όλου του Ελληνισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Φρέντι Μπελέρης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ελληνισμού,ellada, frenti beleris, kyriakos mitsotakis, ellinismou