Στην εντατική η 15χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον σοβά στους Αγίους Αναργύρους

12:52 25/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Στην εντατική παραμένει η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από την πτώση σοβά στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι που χθες, Πέμπτη (24.10.24) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό της από τον σοβά σε στάση λεωφορείου στους Αγίους Αναργύρους, αναρρώνει και πηγαίνει καλύτερα.

Σημειώνεται πως η 15χρονη υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση επισκληριδίου αίματος.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν

το κορίτσι ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στους Αγίους Αναργύρους, ξαφνικά της έπεσε στο κεφάλι σοβάς, που ξεκόλλησε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου.

Η στιγμή της μεταφοράς της στο νοσοκομείο

Στο newsit.gr μίλησε μια εργαζόμενη στην περιοχή, η οποία πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Ακούω ένα θόρυβο και ξαφνικά τη μητέρα να φωνάζει το παιδί, το παιδί μου. Βοηθήστε να σηκωθεί το παιδί. Στην αρχή κατάλαβα ότι είχε γλιστρήσει και προσπαθούσε να σηκώσει το παιδί. Βγαίνω έξω κι βλέπω την κοπελίτσα να έχει χτυπήσει από το σοβά και το παιδί να μην έχει πολύ τις αισθήσεις του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Καλέσαμε το ασθενοφόρο, δώσαμε νεράκι στο παιδί, σκουπίσαμε το σημείο που είχε το χτύπημα και μετά την βάλαμε πλάγια. Από ό,τι καταλάβαμε είναι από την Κρήτη. Γιατί είπε ότι ήρθαν από την Κρήτη και της συνέβη αυτό το πράγμα. Πρέπει να είχαν κάποια δουλειά εδώ», είπε.

 

To άρθρο Στην εντατική η 15χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον σοβά στους Αγίους Αναργύρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
15χρονη, Αγίους Αναργύρους,15chroni, agious anargyrous