Βερόνικα Αργέντζη: Συνέβαιναν πράγματα που χτυπούσα το χέρι και έφευγα

09:07 1/5/2023 - Πηγή: NewsIt

“Επ’ ουδενί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γινόταν οποιαδήποτε πράξη και την επικροτούσα» εξηγεί η Βερόνικα Αργέντζη.

Με αφορμή το νέο θεατρικό εγχείρημα στην καλλιτεχνική της διαδρομή, η Βερόνικα Αργέντζη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη όπου και αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτηρισμό sex symbol όσο και στην ανάρτησή της Θεοφανίας Παπαθωμά για

τον Αλέξη Γεωργούλη στην οποία είπαν οι εκπομπές ότι έκανε like!

«Θου Κύριε φυλακή το στόματί μου. Δεν θα μιλήσω προσωπικά αλλά θα πω πρώτα από όλα δεν υπάρχει like, είναι μία έκφραση που λες wow όταν διαβάζεις κάτι.

Ο κάθε άνθρωπος το συνδυάζει στο κεφάλι του διαφορετικά κι έχει διαφορετική σκέψη και επειδή έχω συγκρατηθεί αξιοπρεπώς μέσα μου και πιστέψτε με έχω βιώσει αρκετά στον χώρο όσο δούλεψα, γνωρίζω πολλά πράγματα.

Όχι πράγματα που μπορώ να ησυχάσω και να συγκαλύψω, πράγματα που συνέβαιναν, χτυπούσα το χέρι και έφευγα. Επ’ ουδενί δεν φανταζόμουν και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γινόταν οποιαδήποτε πράξη και να την επικροτούσα» είπε η Βερόνικα Αργέντζη.

 

«Έμεινα έκπληκτη από αυτό που διάβασα και το εκδήλωσα. Λυπάμαι να βλέπω τον εαυτό μου να τον περιφέρουν έτσι» δήλωσε η Βερόνικα Αργέντζη.

To άρθρο Βερόνικα Αργέντζη: Συνέβαιναν πράγματα που χτυπούσα το χέρι και έφευγα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα