Σάντος: «Αισθάνομαι περισσότερο Έλληνας από όλους»! (video)

21:18 7/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ένα με την Ελλάδα αισθάνεται ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε πως οι Έλληνες πρέπει να κοιμούνται... ήσυχοι, καθώς οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Euro προκειμένου, όχι μόνο να τους κάνουν ξανά υπερήφανους, αλλά να τους προσφέρουν μια χαραμάδα... χαράς στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν - Πρεμιέρα... 2004 ονειρεύεται ο Καραγκούνης, «ευλογημένος» νιώθει ο Λυμπερόπουλος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε

ενόψει της αυριανής (08/06) αναμέτρησης κόντρα στην Πολωνία, υποστήριξε πως σέβεται απόλυτα τους συνδιοργανωτές, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο να φθάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

«Η άμυνα είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτής της ομάδας. Το κάθε παιχνίδι έχει πάντα δύο φάσεις, την αμυντική και την επιθετική. Ωστόσο, η ομάδα μου ήταν καλή και στις δύο, γιατί αν ήταν μόνο στη μία τότε δεν θα βρισκόταν εδώ. Αυτό οφείλεται τους ποδοσφαιριστές μου, στη θέληση και το πάθος που έδειξαν μέχρι τώρα και τα οποία περιμένω να δω και εδώ», τόνισε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος, προσθέτοντας:

Για το τι περιμένει από τους παίκτες του: «Όλες οι ομάδες έρχονται με όνειρα να φτάσουν μακριά. Δεν διαφέρουμε, αυτό θέλουμε και εμείς. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που θέλω να πω εγώ αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου στο ελληνικό λαό είναι να μείνει ήσυχος πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα