25% των projects της Huge περιέχουν στοιχεία AI

Λίγες ημέρες αφότου η GroupM, ιδιοκτησίας WPP, έδωσε στη δημοσιότητα νέα δεδομένα βάσει των οποίων 69,5% όλων των διαφημίσεων ενισχύονται ήδη με τεχνητή νοημοσύνη, η Interpublic έκανε γνωστό χθες το πρωί ότι το digital design agency της, Huge, «περιέχει σε 25% των projects του, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης».

Η Interpublic, στην ανακοίνωσή της, δεν ανέλυσε τον τρόπο με τον

οποίο η τεχνητή νοημοσύνη εντάχθηκε σε αυτά τα projects, ούτε ποιο ήταν το προηγούμενο ποσοστό των AI benchmarks, ωστόσο αναφέρθηκε σε projects τα οποία αφορούν τις Google, Hublot και Darling Ingredients, στο ρόστερ των συνεργατών για τους οποίους ανέπτυξε έργα AI. Επιπλέον, η Huge θέλησε να προωθήσει «το επόμενό της κύμα από “ ευφυείς εμπειρίες ”», το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, επινοώντας για την παρουσίασή τους το ακρωνύμιο IX (intelligent experiences).

Το project «IX» περιλαμβάνει μια σειρά από έργα, όπως μια νέα ψηφιακή flagship εμπειρία, η οποία αξιοποιεί ένα πλήθος εικόνων κατασκευασμένων εξ ολοκλήρου με AI για την Darling Ingredients, και το Luxury AI για την παροχή premium εξατομικευμένων εμπειριών στους πελάτες της Hublot.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα