Εγκαίνια πολυγηπέδου στο Αγαθονήσι από το Qualco Group

Στις 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολυγηπέδου στο Αγαθονήσι, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ομάδας Αιγαίου και της HOPEgenesis, με κατασκευή που πραγματοποιήθηκε χάρη στη χρηματοδότηση από το Qualco Group και το Qualco Foundation καθώς και τον Δήμο Αγαθονησίου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή για το απομακρυσμένο Αγαθονήσι και για τα 6 παιδιά που κατοικούν στο νησί. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγαθονησίου, Ευάγγελος

Κόττορος, ο Πρόεδρος του Qualco Foundation, Ορέστης Τσακαλώτος, o CFO του Qualco Group, Νίκος Κοντόπουλος, ο Director of Product Management του Qualco, Θοδωρής Ψιλόπουλος, ο Πρόεδρος της HOPEgenesis, Στέφανος Χανδακάς, η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου, Ντενίζ Τσιμή καθώς και εκπρόσωποι της Ομάδας Αιγαίου, HOPEgenesis, του Qualco Group και Qualco Foundation.

Ο Ορέστης Τσακαλώτος, Πρόεδρος του Qualco Group και του Qualco Foundation δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε την ακριτική Ελλάδα και πάντα να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη των απομακρυσμένων νησιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα