Η Instacar προβλέπει κύκλο εργασιών άνω των 20 εκατ. για το 2024

To Instacar προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών του θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ για το 2024, έναντι 13,25 εκατ. το 2023 και 6,45 εκατ. το 2022. Σε επίπεδο κερδοφορίας, το Instacar καταγράφει – για το πρώτο εξάμηνο – αύξηση του EBITDA και του EBIT κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες σε απόλυτη βάση ετησίως, υπερβαίνοντας τα τέσσερα εκατ. και το ένα εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Αυτή η αύξηση αποδίδεται στην περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργικής αποδοτικότητας της εταιρείας, καθώς και στη συνεκτική οικονομική στρατηγική

που εφαρμόζει. Το 2024, το Instacar διεύρυνε τη δραστηριότητά του, εισάγοντας τη νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων. Αυτή η υπηρεσία αποτελεί τον δεύτερο πυλώνα ανάπτυξης, παράλληλα με την ενίσχυση της παρουσίας του στην αγορά του ευέλικτου leasing οχημάτων, το οποίο λανσάρισε στην ελληνική αγορά το 2019.

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επέκταση της τεχνολογικής υπεροχής, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός πλήρους, πρωτοπόρου οικοσυστήματος μεταξύ οχημάτων και πελατών, μέσω ενός ενιαίου λογισμικού», σημείωσε ο Αντώνης Σαμοθράκης, συν-Ιδρυτής και CEO του Instacar.

Keywords
Τυχαία Θέματα