Το WPP επιλέγει νέο global CEO στην Group M

Τη θέση του global CEO της Group M αναλαμβάνει ο Brian Lesser μετά την αποχώρηση του Christian Juhl, ο οποίος, αργότερα μέσα στο έτος, θα αναλάβει νέο ρόλο στο WPP. Ο Lesser θα επανέλθει στην Group M τον Σεπτέμβριο, μετά από επτά χρόνια απουσίας. Σήμερα, είναι Chairman και CEO

της πλατφόρμας δεδομένων InfoSum, ενώ προηγουμένως, ήταν CEO στη Group M Βόρειας Αμερικής, μεταξύ 2015 και 2017. Μετά από πέντε χρόνια σε αυτόν τον ρόλο, ο Juhl θα αποχωρήσει για να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου, εταιρικής ανάπτυξης στο WPP.

Ο Mark Read, Chief Executive στο WPP, ευχαρίστησε τον Juhl για τη συμβολή του «στην επιτυχία της Essence, της Group M, του WPP» τα τελευταία εννέα χρόνια, αντανακλώντας την ηγεσία του στην Essence πριν από τη συγχώνευσή της με τη MediaCom.

Μιλώντας για τον διορισμό του Lesser, προσέθεσε: «Ο Brian είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου με ιστορικό επιτυχίας στο data και technology-driven marketing. Η Group M, τα agencies του και οι λαμπροί άνθρωποί του είναι, από πολλές απόψεις, ο κινητήριος μοχλός του WPP. Ο Brian όχι μόνο γνωρίζει την Group Μ εκ των έσω, αλλά έχει και ισχυρό όραμα για το μέλλον της επιχείρησης».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
WPP, CEO,Group M