Η Samsung αναζητά τον Galaxy AI Champion

Στο «Found In Translation», ένα «κυνήγι» για τον/τη «Galaxy AI Champion», προχωρά η Samsung, δίνοντάς του/της τη δυνατότητα να δοκιμάσει το Galaxy AI σε ένα Samsung Galaxy Z Flip6 στην επόμενη ταξιδιωτική του/της περιπέτεια, αλλά και να λάβει ένα χρηματικό ποσό.

Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε έπειτα από έρευνα της Samsung

σε συνεργασία με την Optimal Research, η οποία αποκαλύπτει τις προσδοκίες και τους φόβους των ταξιδιωτών όταν επισκέπτονται ξένες χώρες. Για να βελτιώσει την επικοινωνία τους με τους ντόπιους, η Samsung προσκαλεί τους λάτρεις των ταξιδιών σε μία ταξιδιωτική εμπειρία με το Galaxy AI.

Σε συνεργασία με τον Jullien του Emily in Paris, Samuel Arnold, η Samsung UK εγκαινίασε ένα Τravel Hub για τους εν δυνάμει ταξιδιώτες, στο οποίο βρίσκουν, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για το πώς να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Εκεί, υπάρχει, επίσης, ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Samuel, στο οποίο ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, ζωντανεύοντας τις δυνατότητες που προσφέρει το Galaxy AI.

Ο/H Galaxy AI Champion θα λάβει ένα ολοκληρωμένο πακέτο από τεχνολογικό υλικό, που θα περιλαμβάνει το νέο Galaxy Z Flip6, καθώς και ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να σχεδιάσει τις δικές του μοναδικές διακοπές. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος συμμετέχοντες και από την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα