Νέα γενιά συσκευών παρουσίασε η Nova

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, η Nova, μέλος του United Group, παρουσίασε τις νέες συσκευές της, Nova 5G Pro Smartphone, ακουστικά και έξυπνο παιδικό ρολόι. Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, εξήγησε ότι για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων η εταιρεία

βασίστηκε σε στοιχεία έρευνας, η οποία έδειξε ότι οι καταναλωτές δίνουν προτεραιότητα στην τιμή (62%) και τα χαρακτηριστικά (61%) της συσκευής όταν επιλέγουν νέο τηλέφωνο, αλλά ότι η διείσδυση σε επίπεδο συσκευών και συνδέσεων 5G είναι χαμηλή σε σχέση με την κάλυψη.

Βάσει αυτών των ευρημάτων, η εταιρεία επιδιώκει να καλύψει την ανάγκη του καταναλωτή για βέλτιστη σχέση τιμής-χαρακτηριστικών, λανσάροντας τη νέα σειρά προϊόντων. Το smartphone, με τεχνολογία eSIM, κάμερα 108 MP και αποθηκευτικό χώρο 256GB, διατίθεται δωρεάν στο πρόγραμμα Unlimited All και χωρίς σύνδεση έναντι 199 ευρώ.

Τα ακουστικά διατίθενται δωρεάν μαζί με το τηλέφωνο ή έναντι 24,90 ευρώ αυτόνομα. Τα παιδικά smartwatches, με χαρακτηριστικά όπως eSIM, γονικό έλεγχο και GPS, θα κυκλοφορούν από τις 27/09, σε ροζ και γαλάζιο χρώμα, αρχικά δωρεάν με το πρόγραμμα Junior. Το λανσάρισμα των νέων συσκευών συνοδεύεται από 360ο καμπάνια που ξεκίνησε στις 17/09.

Πρόκειται για παραγωγή που δημιουργήθηκε κεντρικά για τη United και κυκλοφορεί προσαρμοσμένη για την ελληνική αγορά. Σημειώνεται ότι η καμπάνια τρέχει ήδη σε Βουλγαρία, Κροατία, Σερβία και Σλοβενία. Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Αναγνωστάκος: «Συνεχίζουμε να εκδημοκρατίζουμε την τεχνολογία, προσφέροντας στους πελάτες μας τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή με την καλύτερη εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα