Σε νέα συνεργασία οι NN Hellas και Dgtal

Η NN Hellas, μέλος του ομίλου NN, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Dgtal, δοκιμάζοντας την εφαρμογή Grabber που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητες ευφυούς επεξεργασίας εγγράφων.

Το Grabber της Dgtal είναι ένα εργαλείο έξυπνης επεξεργασίας εγγράφων (IDP) με ΑΙ που εφαρμόζει διάφορες τεχνολογίες computer vision και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP) σε έγγραφα που περιέχουν αδόμητα δεδομένα, όπως τιμολόγια, αποδείξεις

και διαγνώσεις.

Οι πληροφορίες αυτές εξάγονται σε οποιαδήποτε επιθυμητή μορφή και ενσωματώνονται σε συστήματα για περαιτέρω επεξεργασία. Η NN Hellas θα χρησιμοποιήσει πιλοτικά το Grabber για τον έλεγχο και την επεξεργασία εξωνοσοκομειακών αποδείξεων από γιατρούς και ιατρικών διαγνώσεων που υποβάλλονται για αποζημίωση μέσω του portal myNN, αναμένοντας μείωση του χρόνου επεξεργασίας δικαιολογητικών για την παροχή ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς και αποτελεσματικότερη ανίχνευση απάτης και λαθών.

Μέρος του στρατηγικού σχεδίου της NN Hellas για τα επόμενα χρόνια, είναι η σταδιακή αύξηση της χρήσης ΑΙ, για την απλοποίηση των διαδικασιών και τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
NN Hellas,Dgtal