Σε τροχιά ανάπτυξης η Alumil

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται η Alumil, όπως σημειώθηκε σε συνέντευξη τύπου της εταιρείας, στις 14/10. Με επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προηγμένες και αναδυόμενες αγορές, ενίσχυση των παραγωγικών της δομών και πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό, ατενίζει το μέλλον.

H Alumil έχει παρουσία σε 60+ διαφορετικές χώρες, με 32 θυγατρικές – στις 13 από τις οποίες διαθέτει εκθεσιακούς χώρους. Διευρύνοντας τη διεθνή της παρουσία σε νέες αγορές, όπως των Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά, η

Alumil συμμετείχε σε έργα, όπως ο ουρανοξύστης 57 ορόφων «The Butterfly». Το Τμήμα R&D της εταιρείας ενισχύθηκε, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το λανσάρισμα του Loop 60, του πρώτου πιστοποιημένου ανακυκλωμένου αλουμινίου στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, έχει ξεπεράσει το όριο των 400 εκατ. ευρώ στον κύκλο εργασιών της. Η πορεία αυτή ενισχύθηκε από τα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου, την ενίσχυση τεχνογνωσίας, τo marketing 360°, τη συνεργασία με διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικά γραφεία και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα