Στις 28/06 έρχεται το 4o Athens ESG Forum

Το Athens ESG Forum, με θέμα «ESG Integration Transforming Core Business Strategy», θα ανοίξει την αυλαία του, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στις 28 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, υποδεχόμενο ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και +200 ESG και Sustainability

leaders μεγάλων επιχειρήσεων.

Το συνέδριο θα αναλύσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στην επιχειρηματική στρατηγική και τη διάχυση σε όλη την αλυσίδα αξίας. Τις εργασίες θα ανοίξουν με ομιλία τους ο Dr. Ghassan Khalil, Representative of UNICEF in Greece και η Marina Niforos, Affiliate Professor HEC Paris / President, Climate Governance Initiative Greece-France.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει ο Jeremy Schwartz, Πρόεδρος Sustainability Transformation Practice στην Kantar, ο οποίος έχει διατελέσει CEO σε Coca-Cola, L’Oréal, Pandora και Sainsbury’s. Επίσης, μεταξύ των περισσοτέρων από 40 ομιλητών και ομιλητριών συγκαταλέγονται οι Patrick de Cambourg (EFRAG), Peter Hajipieris (Real Sustainability Solutions), Alex Ely (Mae Architects), Daan Van Acker (FinanceMap) και δεκάδες senior στελέχη. Πληροφορίες στο www.Athens-ESG-Forum.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα