Άνχερ Σαλαζάρ: Έφυγε από τη ζωή ο βοηθός του Αλ Πατσίνο στο Scarface (Video)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο Άνχελ Σαλαζάρ, γνωστός ως ο έμπιστος βοηθός του Αλ Πατσίνο «Chi Chi» στην εμβληματική γκανγκστερική ταινία Scarface (Σημαδεμένος).

«Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του φίλου του στο Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο» ανέφερε στο TMZ ο εκπρόσωπος και στενός φίλος του Σαλαζάρ, προσθέτοντας ότι την Κυριακή το πρωί, ο ίδιος είχε πάει να συναντήσει τον ηθοποιό σε ένα δωμάτιο όταν βρήκε το άψυχο σώμα του στο κρεβάτι.

Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη γνωστή, ωστόσο, ο φίλος του Σαλαζάρ ενημέρωσε το πρακτορείο, ότι ο 68χρονος

υπέφερε από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

'Scarface' Actor Ángel Salazar Dead at 68 | Click to read more https://t.co/syS3JBNboj

— TMZ (@TMZ) August 12, 2024

Ο Άνχελ Σαλαζάρ ήταν Κουβανοαμερικανός ηθοποιός και κωμικός, γνωστός για το ρόλο του ως Chi Chi στην εμβληματική ταινία «Σημαδεμένος» του 1983.

Στην ταινία, υποδύθηκε τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Μοντάνα, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Αλ Πατσίνο.

Ο Σαλαζάρ εμφανίστηκε όμως και σε άλλες ταινίες, όπως το Punchline (1988), όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τομ Χανκς.

Εκτός από τη δουλειά του στον κινηματογράφο, ήταν γνωστός και ως stand-up comedian, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ενισχύουν κι άλλο τη στρατιωτική παρουσία τους – Σπεύδει το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln με F-35C

Ουκρανία: Ξέσπασε φωτιά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – Φωτιά υπάρχει, αλλά κανένας κίνδυνος, λέει η Ρωσία

Η Χαμάς ζητά την εφαρμογή του σχεδίου Μπάιντεν για εκεχειρία «και όχι περισσότερες διαπραγματεύσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα