Από «χμερ» έγιναν «αρνάκια» – Τι συμβαίνει με (πολλούς) υποστηρικτές του Ανδρουλάκη

Μία μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με το 2021 παρατηρείται σε ένα σημαντικό μέρος του κομματικού στρατού, που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ενώ στην προηγούμενη, νικηφόρα για τον Ανδρουλάκη, εκλογική αναμέτρησης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ο τελευταίος υποστηρικτής του, ήταν στα… κόκκινα, μέσα στον ενθουσιασμό και το τρέξιμο, που λέμε, στην τωρινή μάχη υπάρχει αλλαγή στο κλίμα, που επικρατεί στο «στράτευμα». Πέρα δηλαδή από τις απώλειες δυνάμεων, ακόμα και ένα πολυάριθμο κομμάτι

που παραμένει πιστό στον πρόεδρο Νίκο, έχει έλλειψη διάθεσης για σκληρή μάχη.  

Χωρίς κατ’ ανάγκην να σκέφτεται να ψηφίσει άλλον, δεν δείχνει ζεστός για κινητοποίηση. Είτε διότι δεν πιστεύει στη νίκη, είτε επειδή διαψεύστηκαν γενικές ή και προσωπικές προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί με την εκλογή του.

Εξ ου και ο Ανδρουλάκης στις επισκέψεις που κάνει σε διάφορους νομούς, αφιερώνει πολύ χρόνο για να δει και να επικοινωνήσει με στελέχη και μέλη, που η Χαριλάου τα είχε… «ξεχάσει» την τελευταία διετία.

Και να αναθερμάνει τη σχέση του μαζί τους, μπας και τους πατήσει στο φιλότιμο ενόψει της 6ης Οκτωβρίου.

Δεν φαίνεται να καταφέρνει πολλά, αλλά δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος – αν χάσει και τον μηχανισμό κινδυνεύει να βγει τρίτος.

Διαβάστε επίσης:

Βέρα στο… αριστερό: Η Ακρίτα στηρίζει Κασσελάκη – «Η βάση ψήφισε και ξαναψήφισε, σεβαστείτε την»

Χάρης Δούκας: Κάλεσμα στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ (video)

Το «σύνδρομο Κικίλια» προσβάλει τον γ.γ. Προστασίας Καταναλωτή

Keywords
Τυχαία Θέματα