Επιμένει ο Γκλέτσος στη χυδαία δήλωση για τις ιερόδουλες: «Τι πιο ανθρώπινο να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους» (Video)

Επιμένει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη χυδαία δήλωσή του για τις ιερόδουλες. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε τον αποκλεισμό Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεραμύνθηκε της δήλωσής του που προκάλεσε σάλο.

«Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε

να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου», ανέφερε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος  πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επικίνδυνος για την Αριστερά. «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά», πρόσθεσε.

«Βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά»

Επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

«Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες», συνέχισε.

«Μιλάτε για εμπόριο γυναικών κ. Γκλέτσο, δεν το καταλαβαίνετε αυτό;» τόνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με εκείνον να απαντά: «Νόμιμα! Νόμιμα! Με όλα τα χαρτιά και τις βούλες! Στους δικούς μας οίκους ενοχής μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους έκθετους να δουλεύουν μόνο, μόνο δουλειά και να μην μπορούν να προσεγγίσουν σε οίκους ενοχής».

Διαβάστε επίσης:

«Σχίσμα» στην Κρήτη: Ο αποκλεισμός Κασσελάκη έφερε ρήξη στη φιλία Παύλου Πολάκη – Μιχάλη Στρατάκη

LIVE οι εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν Ανδρουλάκης, Δούκας – Στις κάλπες περισσότεροι από 62.000 μέχρι τις 11 το πρωί

Μητσοτάκης: «Ανθεκτική η οικονομία παρά το ταραγμένο διεθνές περιβάλλον» – Η αναφορά στον Μπάλντοκ και η φωτογραφία της Εθνικής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιμένει, Γκλέτσος, Πρεσβεία, Video,epimenei, gkletsos, presveia, Video