Η Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετά την ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την κούρσα για τις εκλογές.

«Είναι τιμή μου να έχω τη στήριξη του προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω το χρίσμα για την υποψηφιότητα του προέδρου. Θα δώσω όλες

τις δυνάμεις μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα και να ενώσω το έθνος μας για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε στη δήλωσή της.

Λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μπάιντεν ότι αποχωρεί από την κούρσα, πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών δήλωσαν δημόσια τη στήριξή τους στην Χάρις.

Ηδη μάλιστα έγινε γνωστό πως οι οικονομικοί υποστηρικτές της καμπάνιας του Μπάιντεν, θα διαθέσουν τα χρήματα για την Καμάλα Χάρις.

Δημοκρατικοί: Η διαδικασία επιλογής του υποψηφίου για τις εκλογές θα είναι «διαφανής και πειθαρχημένη»

Η διαδικασία επιλογής του υποψηφίου των Δημοκρατικών που θα αντικαταστήσει τον Τζο Μπάιντεν για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του Νοεμβρίου θα είναι «διαφανής και πειθαρχημένη», διαβεβαίωσε ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της υποψηφιότητας Μπάιντεν.

«Μέσα στις επόμενες ημέρες, το Κόμμα θα ξεκινήσει μια διαφανή και πειθαρχημένη διαδικασία για να προχωρήσει, ως ενιαίο Δημοκρατικό Κόμμα, με έναν υποψήφιο που μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο», έγραψε ο Τζέιμι Χάρισον, επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ομπάμα στο πλευρό του Μπάιντεν: «Από τους πιο σημαντικούς προέδρους και πατριώτης της υψηλότερης τάξης»

Με… καρδιές η αντίδραση της Τζιλ Μπάιντεν στην απόφαση του συζύγου της να αποχωρήσει από τη κούρσα της προεδρίας των ΗΠΑ

Η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου μετά την απόφαση Μπάιντεν: «Οι εκλογές είναι σε 4 μήνες, πολλά μπορεί να γίνουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμάλα Χάρις, Δημοκρατικών,kamala charis, dimokratikon