Μάθιου Πέρι: Ο βοηθός του τον είχε βρει αναίσθητο και άλλες φορές πριν τον θάνατό του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του Μάθιου Πέρι, καθώς ο προσωπικός βοηθός του, Κένεθ Ιγουαμάσα, παραδέχτηκε ότι είχε βρει τον ηθοποιό αναίσθητο στο σπίτι του, πολλές φορές πριν τον θάνατό του.

Ο Κένεθ Ιγουαμάσα παραδέχτηκε ότι είχε βρει τον ηθοποιό από τα «Φιλαράκια» αναίσθητο αρκετές φορές τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο Ιγουαμάσα ήταν εκείνος που χορήγησε την τελευταία δόση κεταμίνης στον σταρ,

ενώ πρόσφατα ομολόγησε την ενοχή του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έκανε στον Πέρι συνολικά έξι με οκτώ ενέσεις την ημέρα, που περιείχαν σημαντική ποσότητα κεταμίνης.

Matthew Perry’s former personal assistant Kenneth Iwamasa admitted he found the “Friends” actor “unconscious” numerous times in the weeks leading up to his death.https://t.co/iEeCFwNxLO

Bill Labovitz (@wlabovitz) August 20, 2024

Ο πρώην βοηθός του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» αποκάλυψε ότι βρήκε τον διάσημο ηθοποιό αναίσθητο στο σπίτι του σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τον Οκτώβριο.

Την ημέρα του θανάτου του ηθοποιού είπε ότι του έκανε ένεση γύρω στις 8:30 π.μ. και μετά πάλι γύρω στις 12:45 μ.μ.

Ωστόσο, μόλις 40 λεπτά αργότερα, ο Μάθιου Πέρι φέρεται να ζήτησε από τον Iwamasa να ετοιμάσει το τζακούζι του και να του κάνει μία μεγάλη δόση κεταμίνης.

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του διάσημου ηθοποιού, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά για τις συνθήκες που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατό του.

Αφού του χορήγησε την τρίτη δόση κεταμίνης την ίδια ημέρα, ο Ιγουαμάσα έφυγε για να κάνει μερικές δουλειές. Όταν γύρισε, βρήκε τον ηθοποιό μπρούμυτα στο τζακούζι λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε επίσης

Μάικλ Μάντσεν: Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη ο πρωταγωνιστής του Ταραντίνο

Γιώργος Νταλάρας: Έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Η εξοργισμένη ανάρτησή του

Στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα