Μελβούρνη: Ζευγάρι έκανε σεξ κάτω από σκάλες στο μετρό και προκάλεσε… πλημμύρες – Εκκενώθηκαν δύο σταθμοί

Δύο σταθμοί μετρό στο κέντρο της Μελβούρνης, εκκενώθηκαν πριν λίγες ημέρες λόγω πλημμυρών, με την εταιρεία που διαχειρίζεται τις γραμμές, να κάνει λόγο για «προϊόν βανδαλισμού».

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν πως δεν επρόκειτο για βανδαλισμό, αλλά για μία… άτυχη στιγμή ενός ζευγαριού που είχε «ανάψει» και αποφάσισε να κάνει σεξ κάτω από τις σκάλες ενός σταθμού.

A couple allegedly engaging in a late-night liaison in a stairwell at Melbourne Central station — setting off a fire sprinkler system in the process — have been blamed for sparking a flood and evacuation. > https://t.co/mtDAOUveZX pic.twitter.com/EtR5JnMXBD

— Lid MyZen (@LidZen5) October 16, 2024

Το ζευγάρι πάνω στις περιπτύξεις, αποκόλλησε κατά λάθος ένα σπρίνκλερ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει… χάος. Δύο σταθμοί (Melbourne Central, Flagstaff) στο κέντρο της Μελβούρνης έκλεισαν και μάλιστα σε ώρα αιχμής το βράδυ, καθώς χιλιάδες έφευγαν από μία συναυλία (στην Μελβούρνη τον Οκτώβριο αρχίζει ο ανοιξιάτικος καιρός και η περίοδος των φεστιβάλ και των συναυλιών ως τον Μάρτιο), με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστια προβλήματα.

«Η πλημμύρα ήταν εκτεταμένη και θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα από την αστυνομία. Ίσως η σκάλα στο μετρό να μην είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για να καταλήξεις μετά από ένα ρομαντικό δείπνο» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών στην πολιτεία της Βικτόρια. 

Transport Infrastructure Minister Danny Pearson says flooding at Flagstaff and Melbourne Central station on Thursday night was caused by an “amorous couple” who apparently dislodged a water sprinkler while in a stairwell. #springst pic.twitter.com/0zCI4tpMEw

— Mitch Clarke (@96mitchclarke) October 15, 2024

Διαβάστε επίσης:

Ο Μασκ κι επίσημα ο μεγαλύτερος… χορηγός του Τραμπ – Έδωσε 75 εκατ. δολάρια σε οργάνωση υπέρ του Ρεπουμπλικάνου

Politico: Η ΕΕ θέλει να απελάσει μετανάστες, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια του Ασάντ

Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία – 6 Ρίχτερ και 10 χλμ. εστιακό βάθος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα