Νέα Δημοσκρατία: Με ποιον Βουλευτή «τα ‘βάλε» ο Μαρινάκης για τις αναρτήσεις του στα Social Media

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης με Βουλευτή του κόμματος για τις αναρτήσεις του στα Social Media.

Βουλευτής της περιφέρειας έκανε live streaming στο instagram την ώρα που διασκέδαζε στα μπουζούκια της περιοχής του. Οι αντιδράσεις κάτω από το live

ήταν πολλές, καθώς ο Βουλευτής είχε πάνω στο τραπέζι πολλά λουλούδια.

Μάλιστα, το live στο instagram έγινε στις 3 το πρωί. Ο Βουλευτής μετά τα σχόλια κατέβασε πολύ γρήγορα το live, αλλά κάποιοι το είδαν μ’ αποτέλεσμα να ενημερώσουν και να παραπονεθούν στον Γραμματέα του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Μαρινάκης, ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή από τον συγκεκριμένο Βουλευτή, καθώς δεν είναι ωραία εικόνα για εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις και πόσο μάλλον live streaming την ώρα που διασκεδάζει στα μπουζούκια.

Το καλό (για τον Βουλευτή) στην περίπτωση αυτή είναι ότι κατάφερε να το μαζέψει γρήγορα και να μην υπάρχει εικόνα από το γλέντι του. Το κακό ότι ως Βουλευτής στέλνει ένα πάρα πολύ κακό μήνυμα και είναι ν’ αναρωτιέται κανείς πως δεν το σκέφτηκε πριν το κάνει.

Όπως και να ‘χει τα αντανακλαστικά του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας λειτούργησαν. Μετά τις συστάσεις του Παύλου Μαρινάκη σίγουρα ο συγκεκριμένος Βουλευτής -ο οποίος γενικότερα δεν προκαλεί- θα συμμορφωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Μια άθλια, αλλά νόμιμη διαδικασία

ΠΑΣΟΚ: Από Βουλευτής… Δήμαρχος – Ποιος εγκαταλείπει τη Βουλή

Το δείπνο του Όλαφ Σολτς στη Μαρίνα Φλοίσβου – Τι έφαγε ο Γερμανός Καγκελάριος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα