Ο γιος του Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ίδιος με τον πατέρα του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του, Όσκαρ, και οι followers του ενθουσιάστηκαν με την ομοιότητά τους.

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας χαρούμενος μπαμπάς πέντε παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Τάνα. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1996. Πρόσφατα, ο ίδιος δημοσίευσε

στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον βενιαμίν της οικογένειας, τον γιο του, Όσκαρ, και οι εκατομμύρια ακόλουθοί του τόνισαν ότι πατέρας και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Αφού ολοκλήρωσε μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο, κάνοντας πάνω από 40 χιλιόμετρα, ο Γκόρντον Ράμσεϊ το γιόρτασε με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τον ενός έτους Όσκαρ, ο οποίος μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του. Ο γνωστός μάγειρας φορά ρούχα ποδηλασίας, ενώ ο γιος του ένα χαριτωμένο μπλε φορμάκι και ασορτί παπουτσάκια.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Sunday funday 26.2 miles DONE ! thinking about all those charities missing out on today’s london marathon, trust me we will make up for in October especially with my little mascot @oscarjramsay @huubdesign #gosh #gordonandtanaramsayfoundation #returnstronger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordon Ramsay (@gordongram) στις 26 Απρ, 2020 στις 7:16 πμ PDT



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Monday mornings with dad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar Ramsay (@oscarjramsay) στις 12 Αύγ, 2019 στις 5:39 πμ PDT



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Had my first haircut today!! I love it

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar Ramsay (@oscarjramsay) στις 30 Αύγ, 2019 στις 1:35 μμ PDT

Πηγή: bovary.gr

παιδίγιοςInstagramφωτογραφίεςΓκόρντον ΡάμσεϊHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα