Στέφανος Κασσελάκης: Θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία – Το πρόγραμμα

Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από την Παρασκευή 18/10 έως την Κυριακή 20/10.

Την Παρασκευή 18/10 στις 10:30 το πρωί θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στην Αγία Σκέπη Έδεσσας, στις 11:30 την Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και μισή ώρα αργότερα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

στο καφέ «Τημενιδών». Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Τσεπκεντζή Ιωάννη και στις 20:00 θα παραβρεθεί σε δείπνο με στελέχη της περιοχής στο «Ήρθα κι Έδεσσα».

Το Σάββατο 19/10 θα βρεθεί στις 10:00 το πρωί στην Κοζάνη όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη στο campus του Πανεπιστημίου. Στις 12:00 θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο καφέ «The Mall» στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

Στις 17:30 το απόγευμα θα βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας – Εορδαίας κ. Πλακεντά . Στις 18:30 ο Στ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο καφέ «Δίφωνο».

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Δυσφορία της κυβέρνησης για τις δηλώσεις Σαμαρά

ΝΔ: Νέο «χτύπημα» Νικήτα Κακλαμάνη – Ερώτηση για τα τιμολόγια του ρεύματος

Βάσω Παπανδρέου: Το «αντίο» των κομμάτων στην μεγάλη πολιτικό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Δυτική Μακεδονία –,stefanos kasselakis, dytiki makedonia –