Τζορτζ Μπάλντοκ: Κατακραυγή στο διαδίκτυο για τον Λιάγκα – «Πέθανε 31χρονος κι έκανε ρεπορτάζ για το ακίνητο όπου ζούσε» (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα -όπως και άλλες- ασχολήθηκαν με το τραγικό συμβάν, ωστόσο, αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρθηκαν στο ακίνητο όπου ζούσε ο αθλητής, μεταδίδοντας πληροφορίες που είχαν να κάνουν -μεταξύ άλλων- με το μέγεθός του και την αξία του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει του τηλεθεατές σχετικά με το πόσα τετραγωνικά είναι η οικεία όπου διέμενε ο εκλιπών, πότε

αυτή κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει… κουφώματα αλουμινίου, κλπ, ενώ ανέφερε ακόμα και το κόστος του ενοικίου.

Έντονες οι αντιδράσεις στο “Χ” (πρώην Twitter)

Το γεγονός ότι το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με τον θάνατο του 31χρονου αθλητή και τις συνθήκες του, αλλά με δευτερεύοντα και ασήμαντα στοιχεία όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κατηγόρησαν τον παρουσιαστή ότι στην εκπομπή δεν αποδόθηκε ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ενα νέο παιδι πέθανε και ο άλλος κάθεται και μετράει ποσα τετραγωνικά ειναι το σπίτι του και αν ειχε πισίνα. Αλλα ποιος έχασε τη ντροπή για να την βρεις εσύ Λιάγκα #ToPrwino pic.twitter.com/IMrY7tDNWs

— Πρόεδρος Κατουρλίδες (@Kostas_Thoneick) October 10, 2024

Ο Λιαγκας μαλλον κανει και χρεη μεσιτη στις πλατες μιας τραγικης απωλειας και πουλαει κ ακινητα στην εκπομπη.Συγχαρητηρια στο #ToPrwino και εν γενει στην ελληνικη τηλεοραση για τον πατο που εχει πιασει…..
Δε ξερω αν ντρεπεστε γιατι κ η ντροπη θελει τσίπα…..#paofc #Baldock pic.twitter.com/GlBjr2o28k

— M3010 (@Mariat30101) October 10, 2024

Ο Άλλος ο Λιάγκας ασχολήθηκε με το πόσα τετραγωνικά ήταν το σπίτι του Μπαλντοκ αν είχε καταγραφή με κάμερες πόσα λεφτά κόστιζε

Δημοσιογραφία τώρα όχι αστεία

Ο ρεπόρτερ ασχολήθηκε με αυτό και ο Λιάγκας έκρινε ότι έπρεπε στην εκπομπή του να το παίξει.

Έτσι έκρινε

Απίστευτο

— Daddy_Cool (@Daddy_Cool_ad) October 10, 2024

Ο κάδος σκουπιδιών σε live-action μετάδοση #λιαγκας pic.twitter.com/VvRlnZQWl6

— Στέργιος Τσιαρας (@sttsiaras) October 10, 2024

Βαμπίρ και κανίβαλοι. #Μπαλντοκ #PAOFC #Λιαγκας pic.twitter.com/eFCnwHR8kt

— Eimai_Apo_Leoforo (@Apo_leoforo13) October 10, 2024 Ο τραγικός χαμός του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στα 31 του χρόνια στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, σκορπίζοντας τη θλίψη στην ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- κοινωνία.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς -όπως έχει γίνει γνωστό- τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή εξέλιξη.

Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον αναζητούσε χωρίς να μπορεί να τον βρει, οπότε αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να διαπιστώσει εκείνος τι συμβαίνει.

Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο όπου εντόπισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του σπιτιού.

Συντετριμμένοι εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του είναι οι συμπαίκτες του και άνθρωποι της ομάδας του, που όταν έμαθαν την τραγική είδηση έσπευσαν έξω από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Open: Με νέα επεισόδια η σειρά «Σαν ψέμα» στο πρόγραμμα του σταθμού, αλλά όχι για πολύ

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα σήμερα με τον Στέφανο Κασσελάκη στο «Ενώπιος Ενωπίω» (video)

ΕΡΤ: Προβληματισμός με τη σειρά «Αρχελάου 5» – Σκέψεις για εσπευσμένο φινάλε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζορτζ Μπάλντοκ, Κατακραυγή, Λιάγκα – Πέθανε 31χρονος, Video,tzortz balntok, katakravgi, liagka – pethane 31chronos, Video