Υποβρύχιο ξενοδοχείο θα αποκτήσει το Dubai

Και το όνομα αυτού, Water Discus Hotel. Δες φωτογραφίες.

Είναι γεγονός πως μόνο στο Dubai θα μπορούσαμε να φανταστούμε να κατασκευάζεται ένα τέτοιο ξενοδοχείο. Το Water Discus Hotel, μάλιστα, θα είναι μόνο ένα από τα υποβρύχια ξενοδοχεία που η εταιρεία

Deep Ocean Technology (DOT) σε συνεργασία με τη σουηδική κατασκευαστική BIG InvestConsult αναμένεται να κατασκευάσουν στην περιοχή.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από δύο κυρίως δίσκους: έναν πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και έναν υποβρύχιο. Οι δύο αυτοί δίσκοι θα επικοινωνούν μεταξύ τους με σκάλες και ασανσέρ. Ο υποβρύχιος δίσκος έκτασης περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων θα βρίσκεται δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και σ’ αυτόν θα φιλοξενούνται τα 21 δωμάτια του ξενοδοχείου, ένα καταδυτικό κέντρο και ένα μπαρ.

Όσο για τον δίσκο που βρίσκεται πάνω απ’ την επιφάνεια της θάλασσας, η εταιρεία ισχυρίζεται πως θα είναι αρκετά ισχυρός για να αντέξει ακόμα και τσουνάμι. Θα έχει έκταση περίπου 1.500 τετραγωνικά μέτρα και τρεις “δορυφόρους” 200 τετραγωνικών μέτρων και θα φιλοξενεί όλες τις υπόλοιπες παροχές του Water Discus Hotel. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα