Εγκατέλειψε η Κβίτοβα, “4αδα” η Κέρμπερ (vids)

Η Αντζελίκ Κέρμπερ “σφράγισε” το ραντεβού της με την Άσλεϊ Μπάρτι στην ημιτελική φάση του Western & Southern Open, μετά τη νίκη της επί της Πέτρα Κβίτοβα στο δεύτερο πρωινό ματς της ημέρας στο Σινσινάτι.

Η Γερμανίδα, προηγούνταν με set, όταν είδε την πολύπειρη αντίπαλό της να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στα μέσα του 2ου κομματιού της αναμέτρησης, εξαιτίας στομαχικών διαταραχών.

Με το σκορ στο 6-4, 3-3 υπέρ της Κέρμπερ ολοκληρώθηκε ο προημιτελικός, μιας και η Κβίτοβα δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

dir="ltr" lang="en">All love between these two

@AngeliqueKerber is into the last four after Kvitova retires through injury, 6-4, 3-3, ret.

Faces Barty for a place in the #CincyTennis final pic.twitter.com/NJAo9wdFbv

wta (@WTA) August 20, 2021

Αν και πήρε ιατρικό timeout στο 2-3 του 2ου set, η Τσέχα έπαιξε ακόμη ένα game και ακολούθως πέταξε λευκή πετσέτα, δίνοντας την πρόκριση στην άλλοτε Νο1 τενίστρια του κόσμου, μετά από ενάμιση set.

Η Κέρμπερ, Νο22 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχει θέσει νοκ-άουτ μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα, τις Σάκκαρη, Σβιτολίνα, Οσταπένκο και Κβίτοβα.

Μάλιστα, έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό της στο Νο18 του κόσμου, ενώ αν φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο τουρνουά, θα δει τον εαυτό της την επόμενη εβδομάδα να ανεβαίνει στο Νο14.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκατέλειψε η Κβίτοβα, “4αδα” η Κέρμπερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Εγκατέλειψε, Κβίτοβα “4αδα”, Κέρμπερ,egkateleipse, kvitova “4ada”, kerber