Φέντερερ: “Αυτό είναι το μυστικό μου…”

Ο Ρότζερ Φέντερερ, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Uniqlo, αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό, για την αποφυγή των τραυματισμών του στο Tour…

Ο Ελβετός “Βασιλιάς”, μίλησε για την πορεία του στο τένις τα τελευταία χρόνια, επεσήμανε πως… ο ύπνος είναι το μεγάλο του μυστικό για να αποφεύγει τους τραυματισμούς και έριξε ματιά στο μέλλον.

Ετών 38, αλλά στα courts συνεχίζει να μαγεύει. Ο Ρότζερ, ξεκινάει την προσπάθειά του να κατακτήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του στη Νέα

Υόρκη, την Δευτέρα, και δείχνει να είναι έτοιμος για να ακόμη μια μεγάλη πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο ύπνος, μου είναι πραγματικά πολύ σημαντικός. Όταν κοιμάσαι όσο πρέπει, ξυπνάς με μεγάλη ενέργεια και έχεις μια πανέμορφη αίσθηση. Θέλεις να δουλέψεις περισσότερο.

Μάλιστα, ο ύπνος κάνει καλό και στο σώμα. Γλιτώνεις τους πολλούς τραυματισμούς. Το τελευταίο πράγμα που θα πάθεις, αν κοιμάσαι περίπου 13 ώρες τη μέρα, είναι να τραυματιστείς.

Προσπαθώ να είμαι θετικός ενόψει του Αμερικανικού Όπεν. Υπάρχει, πάντα, φως στην άκρη του τούνελ. Αν ο αντίπαλός μου, παίξει καλύτερα, το σέβομαι, το δέχομαι και προχωράω στο επόμενο τουρνουά.

Τώρα, στη Νέα Υόρκη είναι το τελευταίο Slam της σεζόν, οπότε πρέπει να είμαι λίγο πιο κυνικός και να προσπαθώ να κερδίζω, χωρίς να σκέφτομαι τι κάνει ο αντίπαλος”.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP(-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φέντερερ: “Αυτό είναι το μυστικό μου…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα