Γκέσερερ: “Η Μπράντι είναι απόλυτα έτοιμη για τον τελικό”

Η Τζένιφερ Μπράντι δεν επηρεάζεται όταν αντιμετωπίζει αντιξοότητες και αντ’ αυτού εργάζεται για την εξεύρεση λύσεων. Αυτή η προσέγγιση την βοήθησε να φτάσει στον πρώτο της τελικό σε Grand Slam, δήλωσε την Παρασκευή ο προπονητής της Μάικλ Γκέσερερ.

Ο 25χρονη Αμερικανίδα ήταν μια από τους 72 παίκτες που τέθηκαν σε 14ήμερη καραντίνα μετά την άφιξή τους στη Μελβούρνη και τους στέρησαν την ευκαιρία να προπονηθούν.

Ωστόσο την ώρα που κάποιοι αθλητές έκαναν παράπονα, το Νο 24 του κόσμου χτυπούσε μπάλες στο δωμάτιο της

και δούλευε με τον προπονητή της, για να διατηρήσει την φυσική της κατάσταση. Αυτή η συγκέντρωση απέδωσε.

Ο Γκέσερερ είπε στους δημοσιογράφους ότι η Μπράντι είναι ο τύπος του ανθρώπου που απλά “δέχεται” μια κατάσταση και κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

“Γι’ αυτό τα πήγε καλά στην καραντίνα. Δέχεται τα πράγματα όπως είναι. Δεν πιστεύει ότι της συμβαίνουν άσχημα πράγματα”, πρόσθεσε.

“Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και πορεύεται με αυτούς. Αν της πουν, “Μην φύγεις από το δωμάτιο, μην ανοίξεις την πόρτα, όπως στην καραντίνα”, δεν θα το κάνει, δεν παραβαίνει τους κανόνες”.

Η αντίπαλός της στον τελικό, Ναόμι Οσάκα, έχει κερδίσει τα τρία από τα τελευταία πέντε Grand Slams που πραγματοποιήθηκαν σε hardcourts. Όμως η Μπράντι επικράτησε της Γιαπωνέζας, Νο 3 στον κόσμο στους ημιτελικούς του US Open, πριν πέντε μήνες περίπου.

“Είναι ο πρώτος τελικός της σε Grand Slam, αλλά είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι υπόλοιποι”, πρόσθεσε ο Γκέσερερ.

“Θα υπάρξουν, όπως σε κάθε αγώνα, νεύρα και πίεση. Αυτό είναι υγιές, αυτό είναι καλό, ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Η Ναόμι είναι καλή παίκτρια, χωρίς αμφιβολία”.

“Ξέρουμε τι κάνει στο γήπεδο. Η Τζένιφερ δεν θα εκπλαγεί από κανένα χτύπημα της, θα τα πάει μια χαρά αύριο”, είπε κλείνοντας.

Γιάννης Μαύρος 

The post Γκέσερερ: “Η Μπράντι είναι απόλυτα έτοιμη για τον τελικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα