Με το αριστερό ο Μάρει στη νέα χρονιά (vid)

09:28 4/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στο Australian Open, ο Άντι Μάρει δεν επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στο Melbourne Park αφού υπέστη την ήττα από τον Φακούντο Μπαγκνίς για τον 1ο γύρο του ATP 250 Melbourne Summer Set 1 την Τρίτη.

Ο

Σκωτσέζος πάλεψε απέναντι στον αριστερόχειρα Αργεντινό αλλά ηττήθηκε με 6-3, 5-7, 6-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης στην οποία αγωνιζόταν με wild card των διοργανωτών.

Ο Μπαγκνίς έσωσε τα 11 από τα 13 break points που δημιούργησε στο ματς ο Μάρει σε αντίθεση με τον 35χρονο ο οποίος δέχθηκε τέσσερα breaks σε έξι ευκαιρίες του αντιπάλου του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Διασκέδασα σε κάθε πόντο του ματς. Ήταν απίστευτο” είπε ο 31χρονος, Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης.

"I'm really happy, I enjoyed every point in the match – it was amazing!"

An experience @facubagnis will never forget playing Murray on Rod Laver Arena #MelbourneTennis pic.twitter.com/dYZABWvtUn

Tennis TV (@TennisTV) January 4, 2022

O Μάρει ήταν πολύ μακριά από το επίπεδο του τένις που έδειξε στο τουρνουά επίδειξης στο Αμπού Ντάμπι πριν τρεις εβδομάδες, εκεί όπου είχε κερδίσει και τον Ράφαελ Ναδάλ.

Στο μεταξύ, ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω προβλήματος υγείας (άσθμα). Ο Αυστραλός δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και έχει πέσει στο Νο93 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το 2021 έπαιξε σε μόλις 15 αγώνες, κερδίζοντας τους εφτά. Σκοπεύει να αγωνιστεί στο Sydney Classic την ερχόμενη εβδομάδα.

ATP MELBOURNE 250 SINGLES DRAW l DOUBLES | OOP (+9h)

The post Με το αριστερό ο Μάρει στη νέα χρονιά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα