Στη μάχη του κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ

21:45 3/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ το πρωί της Τρίτης θα κάνει ντεμπούτο στο κυρίως ταμπλό του 500αριού τουρνουά της Αδελαΐδας, μετά την καταπληκτική πορεία της στα προκριματικά της διοργάνωσης, όπου κέρδισε δυο τενίστριες με υψηλότερη κατάταξη από την ίδια και έκανε δικό της, με το σπαθί της, ένα εισιτήριο για το main draw.

Η 28χρονη Ελληνίδα, Νο182 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αφού πρώτα επικράτησε των Φραντσέσκα Τζόουνς (Νο151) και Στέφανι Φέγκελε (Νο147) στα προκριματικά,

προετοιμάζεται να τεθεί αντιμέτωπη για πρώτη φορά φέτος, με Top100 τενίστρια.

Στις 06:30GR της Τρίτης, η Δέσποινα θα παίξει κόντρα στην 23χρονη Τσέχα, Μαρί Μπόσκοβα, Νο90 στον κόσμο, με φόντο την είσοδό της στον 2ο γύρο του Adelaide International 1.

Αν καταφέρει και αποκλείσει την Μπόσκοβα, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Έλενα Ριμπάκινα, Νο7 του ταμπλό και Νο14 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ στο ακριβώς από κάτω bracket, βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη!

Αυτό σημαίνει, ότι από τον ελληνικό “εμφύλιο”, απέχουμε τρεις νίκες (δυο της Παπαμιχαήλ και μια της Σάκκαρη). Σενάριο προφανώς πάρα πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα, όχι ακατόρθωτο.

WTA ADELAIDE INTERNATIONAL 1 SINGLES DRAW l OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στη μάχη του κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα