Ντέρμπι νεαρών με νικητή τον Ρουσουβόρι – VIDEO

Πρεμιέρα είχαμε την Τετάρτη στο πρώτο Masters της σεζόν στο Μαϊάμι, όπου ξεχώρισε η δύσκολη νίκη του Εμίλ Ρουσουβόρι επί του 17χρονου Κάρλος Αλκαράζ, στο βραδινο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.

Ο 21χρονος Φινλανδός, μετά από σκληρή μάχη με τον νεαρότερο αντίπαλό του, επικράτησε 6-4, 2-6, 7-5 του Ισπανού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Miami Open όπου τον περίμενε ο ανεβασμένος και Νο3 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

“Το παιχνίδι το έκριναν λίγοι πόντοι. Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Στο 3ο σετ

είχαμε και οι δύο τις ευκαιρίες μας. Με κάποιον τρόπο κατάφερα να κερδίσω. Ο Κάρλος έπαιξε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που πέρασα” είπε ο Ρουσουβόρι, Νο83 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από τους πρώτους αγώνες, προέκυψε και ο αντίπαλος του Νο1 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Hard Rock Stadium αντιμετωπίζοντας τον πολύπειρο Γιεν-Σουν Λου ο οποίος αγωνίζεται με protected ranking στο Μαϊάμι και κέρδισε με 6-3, 6-3 τον Σαμ Κουέρι.

Δύσκολη πρεμιέρα περιμένει τους Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ καθώς ο Καναδός θα αντιμετωπίσει τον Πιερ-Χιουζ Ερμπέ ενώ ο Βούλγαρος τον Κάμερον Νόρι.

Στον τελευταίο αγώνα της πρεμιέρας, ο Φράνσις Τιαφό δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε με 5-7, 6-4, 6-2 το εμπόδιο του Στέφανο Τραβάλια και θα αντιμετωπίσει τον 19-Ντάνιελ Έβανς στη φάση των “64”.

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν αγώνες για το κάτω μέρος του ταμπλό όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλο του από την αναμέτρηση Μοντέιρο-Άντερσον.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Ντέρμπι νεαρών με νικητή τον Ρουσουβόρι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα