Παίζει στη Μαδρίτη ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στη φετινή χωμάτινη σεζόν, την εβδομάδα 1 – 8 Μαΐου.

Το πισωγύρισμα με τον τραυματισμό που τον άφησε μακριά από τα courts για μερικές εβδομάδες αμέσως μετά το Miami Open, φαίνεται να ξεπέρασε ο 35χρονος Ισπανός, που έκανε γνωστό πως θα δώσει το παρών στο φετινό Mutua Madrid Open.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές προβλέψεις τον ήθελαν… δύσκολα να προλαβαίνει το Masters

της Μαδρίτης, εκείνος έκανε αγώνα δρόμου και το απόγευμα της Τρίτης (26/4) ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην Caja Magica φέτος, για να προσπαθήσει να επιστρέψει στους τίτλους, μετά από πέντε χρόνια.

Από το 2017 έχει να στεφθεί πρωταθλητής στη Μαδρίτη ο Ισπανός, που μετράει συνολικά πέντε κατακτήσεις στον θεσμό.

Ο Ναδάλ σκοπεύει να παίξει back to back σε Μαδρίτη και Ρώμη, πριν πάρει μια εβδομάδα ξεκούρασης, ενόψει της έναρξης του Roland Garros, όπου θα… ανάψει τις μηχανές για να φτάσει στον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

“Παρά το γεγονός ότι έχω κάνει πολύ μικρή προετοιμασία για ένα τόσο δύσκολο τουρνουά, ανυπομονώ να παίξω στο σπίτι μου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Τα λέμε στη Μαδρίτη”, έγραψε στο Twitter ο Ράφα, αποκαλύπτοντας το πρόγραμμά του για τη χωμάτινη σεζόν.

A pesar de llegar justo de preparación y ser difícil, tengo muchas ganas de jugar y jugar en casa ya que las oportunidades son pocas.
A tratar de hacerlo de la mejor manera posible

Nos vemos en Madrid pic.twitter.com/tiD5m6lWle

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) April 26, 2022

The post Παίζει στη Μαδρίτη ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα