Στα ημιτελικά της Αττάλειας ο Καλοβελώνης

Η… επανένωση, μετά από ένα κενό μιας εβδομάδας, του Μάρκου Καλοβελώνη με τον Ουζμπέκο Σανιάρ Φαϊζίεφ έφερε θετικό αποτέλεσμα για τους δύο παίκτες οι οποίοι επικράτησαν στον 1ο γύρο του τουρνουά ATP Challenger της Αττάλειας, των Ρώσων Σεπέλεφ και Τιουρνέφ με 7-6(4), 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Παράλληλα σημείωσαν την 10η νίκη τους στα τελευταία 11 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των δύο τίτλων ITF που κατέκτησαν σε Νουρ-Σουλτάν (Καζακστάν)

και Ηράκλειο, τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο αντίστοιχα. 

Καλοβελώνης και Φαϊζίεφ μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 4-2 στο 1ο set, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν πίσω το break τη στιγμή που οι Ρώσοι σέρβιραν για την κατάκτηση, μειώνοντας σε 5-4 και λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου με τρεις καθοριστικούς πόντους μετέτρεψαν το 3/2 σε 6/2, για να κλείσουν το set με 7/4 μετά από τρία set-points. 

Το 2ο set ήταν ακόμα πιο “κλειστό” με τα δύο ζευγάρια να κρατούν το σερβίς τους και τους Καλοβελώνη/Φαϊζίεφ να αρκούνται στο κρίσιμο break του 10ου game με το οποίο ολοκλήρωσαν την πρόκριση. 

Τα καλά νέα για τους δύο παίκτες ήρθαν αμέσως μετά καθώς οι Ιταλοί Ρικάρντο Μπονάντιο και Τζιοβάνι Φόνιο αποσύρθηκαν από το τουρνουά με το Νο3 του ταμπλό να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Νο1 του ταμπλό Γιάκουμπ Πολ (Ελβετία) και Μπαρτ Στίβενς (Ολλανδία) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Στα ημιτελικά της Αττάλειας ο Καλοβελώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα