Τζόκοβιτς: “Λυπάμαι για όσους θέλουν να αποσυρθώ, θα με βλέπουν για λίγο ακόμα.”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο αργεντίνικη εφημερίδα “La Nación” αναφέρθηκε και στιο θέμα της αποχώρησής του από το τένις, με τον Σέρβο και κάτοχο 24 Grand Slam να μην δείχνει διατεθημένος να μπει ακόμα σε μια τέτοια συζήτηση στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα…

“Πολλοί μου λένε: “Πήρες το χρυσό, κέρδισες τα πάντα, πες το “αντίο”. Από την άλλη, κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσω όσο θεωρώ ότι μπορώ να είμαι μέσα στα φαβορί για έναν τίτλο Grand Slam.

Είμαι πιο κοντά σε αυτούς τους…άλλους. Ίσως αλλάξω γνώμη, δεν ξέρω, αλλά προς το παρόν νιώθω ότι θέλω να συνεχίσω.”, είπε ο Τζόκοβιτς

“Η αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια και η εύρεση κινήτρων γίνονται όλο και πιο δύσκολα για μένα. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με τα παιδιά. Δεν θέλω να λείπω για πολύ από το σπίτι, αλλά εξακολουθώ να έχω κάτι μέσα μου που με οδηγεί. Λυπάμαι για όσους θέλουν να αποσυρθώ, γιατί θα πρέπει να με βλέπουν για λίγο ακόμα.”

“Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω τίτλους σε Grand Slam. Αυτό που με παρακινεί ακόμα να αγωνιστώ, ειδικά στα slams, είναι η αίσθηση ότι είμαι μέσα στα φαβορί για να κερδίζω αυτά τα τρόπαια, όπως επίσης μου αρέσει να παίζω στο Davis Cup για τη Σερβία με την οποία κέρδισα το τουρνουά το 2010.”

Ο Τζόκοβιτς παρά την ήττα από τον Γιάνικ Σίνερ την Πέμπτη το βράδυ στο Six Kings Slam παραμένει στο Ριάντ εκεί όπου το Σάββατο θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του τουρνουά επίδειξης κόντρα στον Ράφα Ναδάλ (ως εν ενεργό παίκτη) για τελευταία φορά.

The post Τζόκοβιτς: “Λυπάμαι για όσους θέλουν να αποσυρθώ, θα με βλέπουν για λίγο ακόμα.” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα