Pharm 24: Ραντεβού ομορφιάς!

Τα on-line φαρμακεία τα τελευταία χρόνια αποτελούν τον παράδεισο των γυναικών, καθώς σε αυτά μπορεί να ανακαλύψει κανείς ιατρικά προϊόντα και καλλυντικά ομορφιάς σε εξαιρετικές τιμές, καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, χαρίζοντας χαμόγελα και σωστή ενημέρωση. Το Pharm24 αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Κωνσταντίνος Νικόλαρος και έχει στόχο να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στο χώρο των ηλεκτρονικών φαρμακείων.

Με εξαιρετική εξυπηρέτηση, διακρίνεται για την ποικιλία των εταιρειών που διαθέτει, αντιμετωπίζοντας τα πάντα σαν μία σύνθεση γνώσης και αισθητικής και με σεβασμό απέναντι σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Συγκεντρώσαμε τα προϊόντα που θα σου κάνουν κλικ αυτή την εποχή και που θα τα βρεις σε τιμές που δεν φαντάζεσαι!

Έτσι, τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και θέλεις να νιώθεις υπέροχη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αξίζει να επενδύσεις στην αδυνατιστική κρέμα ELANCYL Cellu Slim Night 250ml, που θα την βρεις σε εξαιρετική τιμή και από τη 14η νύχτα μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει και το σώμα λεπταίνει αισθητά.

ELANCYL Cellu Slim Night 250ml (22,76 €) [Περισσότερα]

Παράλληλα με το Kilokiller All In One, σε ειδική συσκευασία promo με ΔΩΡΟ το Κilokiller Slimming Gel, χάσε εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά, με τον πιο φυσικό τρόπο, βρίσκοντάς το εξίσου σε έκπτωση.

Kilokiller All In One 60caps (15,94 €) [Περισσότερα]

Αν όμως αυτό που αναζητάς είναι το εντατικό αδυνάτισμα με το Somatoline Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας 10 για Γυναίκες, 400ml, θα πετύχεις τον στόχο σου!

Somatoline Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας 10 για Γυναίκες, 400ml (32,13 €) [Περισσότερα]

Παράλληλα επειδή οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία πλησιάζουν η ανάγκη για αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες του ηλίου,κυρίως των παιδιών μας, είναι επιτακτική. Έτσι για σήμερα και για δυο ακόμα μέρες, το Pharm 24 προσφέρει extra 10% έκπτωση (δηλαδή από 40% σε 50%) σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε 2 παιδικά αντηλιακά. Συγκεκριμένα στο APIVITA SUNCARE Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Πρόσωπο & Σώμα ΔΩΡΟ APIVITA Kids Σαμπουάν-Αφρόλουτρο

APIVITA SUNCARE Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Πρόσωπο & Σώμα UVA UVB SPF50 100ml (10,50 €) [Περισσότερα]

Αλλά και στο Korres ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ KARIT, ένα συν ένα δώρο!

Korres ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ (11,88 €) [Περισσότερα]

Τέλος για ενισχυμένη προστασία προσώπου, είναι σημαντικό και για την πρόληψη των ρυτίδων και για την προστασία του δέρματος. να φορούμε αντηλιακή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, πόσο μάλλον τώρα που οι ακτίνες του ηλίου είναι πιο έντονες. Η αντηλιακή κρέμα του Korre 1 1 δώρο, με καταπραϋντική δράση θα είναι ο σίγουρος σύμμαχός σου!

Korres PROMO ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50 (10,68 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα