Koυλίας καλεί Αναστασιάδη να παύσει τον ΥΠΟΙΚ

Την παύση του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να παύσει άμεσα τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος συνεχίζει ακόμα και σήμερα να λειτουργεί ως πλασιέ των επιταγών των δανειστών, ως ελάχιστη ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης στον αγώνα που διεξάγει η νέα Ελληνική Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό οι εξοντωτικές

πολιτικές της τρόικας.

«Ο δρόμος της διεκδίκησης και της αξιοπρέπειας που χάραξε ο Έλληνας ομόλογός του κ. Βαρουφάκης και η πρωτοφανής υποστήριξη που βρίσκει η Ελλάδα από όλο τον κόσμο, πλην της αυταρχικής Γερμανίας, αποδεικνύουν την ύπαρξη εναλλακτικής επιλογής. Αποδεικνύουν ότι η πλήρης υποταγή στους δανειστές δεν αποτελεί μονόδρομο, όπως ο υποτακτικός κ. Γεωργιάδης διαλαλεί, καθημερινώς, ως χαλασμένο αντηχείο του ακαδημαϊκώς ανεπαρκούς κ. Ντάισελμπλουμ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ζαχαρίας Κουλίας αναφέρει ότι ο κυπριακός λαός αντιμετωπίζει θετικά τις προσπάθειες της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

«Ταυτόχρονα, όμως, η σύγκριση που αναπόφευκτα γίνεται μεταξύ Βαρουφάκη και Γεωργιάδη προκαλεί βαθιά κατάθλιψη και απελπισία, γι’ αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να μας απαλλάξει άμεσα από την παρουσία του. Η σοβαροφάνεια του κ. Γεωργιάδη δεν μπορεί να κρύψει ούτε την ανεπάρκεια ούτε την απροθυμία του να διεκδικήσει οτιδήποτε για τον κυπριακό λαό, γεγονός που τον καθιστά τουλάχιστον αχρείαστο!», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα