"Αν υπάρχει μία ομάδα που αδικήθηκε, αυτή είναι η Δόξα"

"Αν υπάρχει μία ομάδα που αδικήθηκε κατά γενική ομολογία είναι η Δόξα. Τον βαθμό δεν μας τον έδωσε η διαιτησία αλλά το πάθος των ποδοσφαιριστών μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του προσφυγικού Συλλόγου, Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την ανάκαμψη της ομάδας του.

Οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104

Αναλυτικά

Για το νέο γήπεδο: «Το όνειρο του νέου γηπέδου είναι κοντά. Πραγματικό όνειρο γιατί ο κόπος μας αποδίδει καρπούς. Κάποιοι

αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας κάποιοι απλά δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Οι ομάδες προσπαθούν και να ανταποκρίνονται για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν γήπεδα που είναι δύσκολα για τα ΜΜΕ αλλά πρέπει να βλέπουμε και την πραγματικότητα. Υπάρχει τεράστια προσπάθεια από όλους ενώ βοήθεια υπάρχει και από την ΚΟΠ για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο».

Για την διαιτησία στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει κάτι να πούμε για την διαιτησία. Και η ομάδα μου αδικήθηκε όπως όλες οι ομάδες. Το ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία, για αυτό βάλαμε και εμείς μια φωτογραφία που αδικηθήκαμε. Αν υπάρχει μία ομάδα που αδικήθηκε κατά γενική ομολογία είναι η Δόξα. Τον βαθμό δεν μας τον έδωσε η διαιτησία αλλά το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Πρόβλημα με την διαιτησία υπάρχει γενικά όχι μόνο σε ένα αγώνα. Αν πείσουμε τον κόσμο ότι εμείς τραβάμε τις γραμμές του VAR ζήτω που καήκαμε. Λάθη γίνονται αλλά το VAR έχει βοηθήσει».

Για την βαθμολογική θέση της Δόξας: «Η ομάδα θα ανακάμψει και θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας. Όλοι πιστεύω παραδέχονται ότι θα έρπε να έχουμε τουλάχιστο 13 βαθμούς. Πρωταρχικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία, αν στην πορεία βγει κάτι καλύτερο δεν λέμε όχι. Το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για το βαθμολογικό κέρδος».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που έγινε στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν αδυναμία του διαιτητή. Περιμένουμε τα αποτελέσματα από την έρευνα αν και δεν πιστεύω ότι θα βγει αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δόξαampquot,doxaampquot