"Έβαλαν αφόρητη πίεση στους διαιτητές"

Για τα διατητικά παράπονα της Ανόρθωσης, αλλά και όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο.

Ο Θεόδωρος Αντωνίου τόνισε πως: «Προσπάθησαν όλοι και έβαλαν αφόρητη πίεση και στους τέσσερις διαιτητές της αναμέτρησης, όμως ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους και αυτό φαίνεται μέσα από τον τηλεοπτικό φακό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο

Διατηρήσατε το αήττητο για 5ο παιγνίδι, ένα σχόλιο για

το ματς με την Ανόρθωση:

«Ήταν ένα παιγνίδι στο οποίο θέλαμε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Γενικότερα έγινε καλό παιγνίδι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μπήκε αρκετή τακτική στο παιγνίδι, δώσαμε γήπεδο στην Ανόρθωση, πιστεύοντας ότι θα βρούμε κάποια αντεπίθεση για το γκολ. Αλλά, δυστυχώς, δεν πετύχαμε το γκολ. Το ισόπαλο 1-1 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε σύγκρουση με την Ανόρθωση, όταν εμείς είχαμε παράπονα από τη διαιτησία τα εκφράσαμε είτε την ίδια μέρα είτε την επόμενη. Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, σ' ένα γήπεδο που είναι μία καλή έδρα, ίσως η καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα. Η φετινή Ανόρθωση είναι πολύ δυνατή, έπαιξε τον ρόλο της. Προσπάθησαν όλοι και έβαλαν αφόρητη πίεση και στους τέσσερις διαιτητές της αναμέτρησης, όμως ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους και αυτό φαίνεται μέσα από τον τηλεοπτικό φακό».

Τι κρατάτε στην ΑΕΛ: Το πολύ καλό κλίμα που έχει η ομάδα και ότι σε κανενα παιγνίδι δεν τα παράτησε. ¨Έπαιξε σε όλα μέχρι το τέλος, προσπάθησε για νίκες σε όλα τα ματς και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που γίνεται από όλους. Θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς».

Για τον καλό απολογισμό στην άμυνα, με έξι γκολ κατά: «Είναι μια καλή προσπάθεια, όχι μόνο των αμυντικών μας, αλλά γενικότερα. Ο προπονητής μας θέλει να παρουσιάζει μια οργανωμένη ομάδα και τα καταφέρνει. Οι καλές άμυνες δίνουν τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να έρχονται οι νίκες.

«Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που σεβόμαστε. Ξέρουμε ότι πάντα σε αυτά τα παιγνίδια οι παίκτες του Άρη βρίσκουν κίνητρο και δίνουν κάτι παραπάνω. Ο δικός μας στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι η νίκη. Δεν παρασυρόμαστε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το τρίποντο».

Για τη μειωμένη προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα: «Το έλεγα από το καλοκαίρι. Κάποιοι έλεγαν ότι η ΑΕΛ έχει πρόβλημα με την προσέλευση. Εγώ απαντούσα μακάρι να το είχε η ΑΕΛ, αλλά είναι γενικό και αφορά όλους. Τις τελευταίες εβδομάδες ακούμε παράπονα από άλλες ομάδες για τη μειωμένη προσέλευση. Εμείς το λέγαμε από πέρσι. Πρέπει να το δούμε όλοι πολύ σοβαρά. Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τις τιμωρίες έδρας κτλ. Σαν ΑΕΛ, εμείς βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει και είναι πιο σημαντικό από τις νίκες στα τελευταία παιγνίδι. Το δέσιμο ομάδας-κόσμου έχει επέλθει. Αυτό που ζήσαμε στο «Παπαδόπουλος» ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι βέβαιος ότι με τον κόσμο μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα