"Να χτίσουμε στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια"

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Χριστάκης Χριστοφόρου μίλησε σε Συνέντευξη Τύπου στην Οδησσό για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας με την Ουκρανία.

"Με τον αγώνα στην Ουκρανία, αρχίζει για εμάς η προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Γενικά τα τελευταία χρόνια η Εθνική Κύπρου έδειξε πως είναι μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους αγώνες. Είναι σημαντικό να έχουμε διάθεση στον αυριανό

αγώνα και με το δικό μας τρόπο, να προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα.

Ως Εθνική ομάδα, θέλουμε να χτίσουμε στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και να κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά. Η ομάδα έχει καλό υλικό που δεν πήρε αυτό που άξιζε αλλά, θα έρθει η ώρα που η προσπάθεια θα φέρει αποτέλεσμα", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοφόρου ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική Ουκρανίας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε πως έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Εθνικής Ουκρανίας η οποία διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ασφαλώς το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα δεν εξαρτάται από μόνο από την απόδοση των δικών μας παικτών αλλά και από την απόδοση του αντιπάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα